בראוניז ללא אפיה

מערכת סמארט

בראוניז ללא אפייה
המרכיבים:
* 1 כוס אגוזי מלך שהושרו במים במשך שעה, סוננו ויובשו
* חצי כוס תמרים מגולענים, דחוסים
* רבע כוס צימוקים כהים אורגניים (להשיג בחנויות טבע)
* קורט מלח
* 1 כפית תמצית וניל טבעית
* 4 כפות שטוחות אבקת קקאו
* 4 כפות סילאן, סירופ מייפל טבעי או דבש
* 2 כפות זרעי צ'יה
* חצי כוס אוכמניות מיובשות, שקדים מקולפים חצויים או חמוציות ללא תוספת סוכר (לא הכרחי)

אופן ההכנה:
במעבד מזון, מעבדים את אגוזי המלך, את התמרים ואת הצימוקים לכדי תערובת אחידה אך לא ממרחית (צריכים להיות בה גושים קטנים של אגוזים, תמרים וצימוקים). מוסיפים מלח, תמצית וניל, אבקת קקאו, ממתיק וזרעי צ'יה ומעבדים לכדי תערובת אחידה במרקם בצקי. מוסיפים את האוכמניות, השקדים או החמוציות, אם רוצים, ומעבדים בשניים-שלושה פולסים עד שהן משתלבות בתערובת באופן אחיד אך לא נטחנות כליל. מהדקים את התערובת לתבנית מרובעת בגודל 20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה. מכניסים את התבנית למקפיא למשך שעה, חותכים לריבועים ומגישים.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *